OKUL MÜDÜRÜ İBRAHİM KÖKSAL'IN ARA TATİL MESAJI

Sevgili Öğrencilerim; 2023-2024 eğitim-öğretim yılımızın birinci ara tatiline girmiş bulunmaktayız. 13-17 Kasım tarihleri arasında uygulanacak tatil sürecinde bol bol eğlenmenizi, dinlenmenizi ve kaliteli zaman geçirmenizi diliyorum. Ara tatilin sonunda, yeni bilgiler ve tecrübeler edinmiş olarak sizlerle okullarımızda buluşacak ve eğitime-öğretime yine ortak çabalarımızla hep birlikte devam edeceğiz.

Kıymetli Meslektaşlarım; geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirerek mukaddes bir görevi yerine getiriyorsunuz. Eğitim-öğretim yılının başından bugüne kadar gösterdiğiniz üstün gayret ve özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ara tatil geçirmenizi temenni ediyorum.

10-11-2023

Yayın: 10.11.2023 - Güncelleme: 10.11.2023 10:58 - Görüntülenme: 338