Ara

Bakanlığımızın başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi “ kapsamında okulumuzda yapılacak söz varlığı zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimiz zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması, buna bağlı olarak dilimizi iyi kullanması ve düşünme dünyasını geliştirmesi amaçlanmıştır.

Okulumuz 4/A sınıfı öğretmeni Dilek Bozcan Aygün ve 3/E sınıfı öğretmeni Ayşe Balta Yazıcı öğretmenlerimiz başkanlığında yürütülecek proje çalışmaları tüm öğretmenlerimizin desteği ile okulumuzda gerçekleştirilecek olup sıradaki yarışmamızı sizlerle paylaşıyoruz.

Ara

Okulumuz Eko-Okullar Projesi kapsamında 2023-2025 yılları arasında proje çalışma ana konusu "Tüketim Alışkanlıkları "olarak belirlenmiştir.Proje konusu slogan yazma çalışması yapıldı.Önce her sınıf kendi duzeyinde yazdıkları sloganları belirleyerek sınıf  1.si olan sloganını seçti.Sonrasında sınıflar arası slogan yarışması düzenlenerek veli gruplarında paylaşıldı.Anket sonucunda en fazla oy alan sınıfın sloganı okulumuz sloganı olarak belirlenecektir.Tüm velilerimizin Eko-Okullar projesi anketine katılımlarını bekliyoruz.