ZONGULDAK İLKOKULU BAYRAK İÇİN KOŞTU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zonguldak Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından ilimizde gerçekleştirilen Bayrak Yarışı Koşusunda okulumuz 4/A Sınıfı öğrencilerinden Mert Okur, Atabey Sarıkan, Mehmetcan Demir ve 4/B Sınıfı öğrencilerinden Nil Tenk, Zeynep Ravza Açıkgöz’ün oluşturduğu Zonguldak İlkokulu atletizm takımımız Zonguldak İl Birincisi olarak okulumuza büyük bir mutluluk getirmiştir. Çocuklarımızın heyecanları ve gözlerindeki mutluluğu yaşamasında desteklerini esirgemeyen okulumuz öğretmeni Dilek Bozcan Aygün öğretmenimize ve değerli ailelerine teşekkür eder, umut ışığımız olan çocuklarımızın, geleceğe hep gözlerindeki sevinç ve başarı ışığıyla aydınlık bakmasını dileriz.

Yayın: 23.04.2024 - Güncelleme: 23.04.2024 23:22 - Görüntülenme: 67