EL EMEĞİ GÖZ NURU ''SERAMİK ÇALIŞMALARIMIZ''

Okulumuz Okullarda Orman Programı çalışmaları , projeyi yürüten öğretmenlerimiz 4/A Sınıfı Öğretmeni Dilek Bozcan Aygün, 3/E Sınıfı Öğretmeni Ayşe Balta Yazıcı, 2/D Sınıf Öğretmeni Dilek Şimşek, 2/E Sınıfı Öğretmeni Ece Palanduz ve 1/C Sınıfı Öğretmeni Çiğdem Palabaş tarafından yürütülmeye devam ediyor.

21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında kil çalışmaları ile orman figürleri oluşturma çalışması Uludağ Üniversitesi  ve SAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Çini Seramik mezunu Eda Alaçamlı öğretmenimiz eşliğinde Okullarda Orman Programı öğrencileri tarafından gerçekleştirilmiştir.

Okulumuzda kurulan seramik atölyesi iki gün boyunca sürerek veli ve öğrenciler tarafından büyük ilgi görmüştür.Yapılan çalışmalar çocukların sosyal etkinliklere katılımı ve el becerilerinin gelişimi bakımından büyük önem taşımaktadır.Aynı zamanda ormanlarımızın önemini de vurgulamıştır.Öğrencilerimizin ürünleri  3 Nisan Çarşamba günü okulumuzda gerçekleştirilecek programda sergilenecektir.Başta seramik eğitmeni Eda Alaçamlı öğretmenimize okulumuza gelerek bizlere böyle bir imkan sağladığı için çok teşekkür ediyor,emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Yayın: 26.03.2024 - Güncelleme: 26.03.2024 15:26 - Görüntülenme: 229