EKO-OKUL PROJESİNDE KONUMUZ "TÜKETİM ALIŞKANLIKLARIMIZ"

Bu yıl eko-okul proje çalışma konumuz olan tüketim alışkanlıkları kapsamında okulumuza Tarım İl Müdürlüğünden gelen yetkili bilirkişiler tarafından evdeki gıdalar  ve bu gıdaları israf etmeden yeni gıdalar oluşturma,suyun önemi ,su ayak izi, gıdaların kullanımında tüketilen su ve önemi,Türkiye de bu konuda yapılan çalışmalar ve istatistiki sonuçlarını da içine alan sunumlar okulumuz 3. Ve 4. sınıf öğrencilerine yapıldı.Sunumların bitiminde öğrencilerimize evlerinde yapabilecekleri son kullanma tarihi yaklaşmış,artan,az kalan gıdalardan yaptıkları yeni fikirler bulmalari görevi verildi.Ögrencilerimizden gelen video ve fotoğraflar okulumuz eko- okul tim ekip sınıflarında gösterildi.Bu güzel çalışmaya katılan Tarım İl Müdürlüğü çalışanlarına ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Yayın: 04.11.2023 - Güncelleme: 04.11.2023 17:29 - Görüntülenme: 172
Kaynak: Eko Okullar Projesi